Monday, 19 November 2012

Adik Saya Rajin!

Assalamualaikum W.B.T..

sebenarnya saya bosan tapi teringin update blog tapi tak tahu nak update apa dlm masa singkat ni. -_-

cuma nak berkongsi yg sy bangga dgn perubahan adik bongsu sy yg berusia 7tahun (2012). hihi.

kenapa??? sebabnya, jom tgk gambar ni...
-
-
-
-
-
-

tadaaa!!!


maybe benda ni perkara biasa bagi org lain tapi adik sy ni agak manja so kalau nak suruh dy buat kerja tu, x payah cakap la kan -_- . even nak minum air pn dy boleh suruh org lain ambikkan untuk dia. tapi, bila balik cuti ni, sy tgk adik amir da makin rajin. dia siap tlg ktaorg pasang cadar cushion lagi. TANPA DISURUH! (saya pulak yg duduk je menghadap tv sambil tengok dy buat kerja n sempat snap pic lg) haha. 
ok. tu je pn. hehe
saya sayang adik saya! <3

p/s: good luck kepada adik2 yg bakal mengambil result UPSR! ;D

6 orang bagi pendapat:

hananhadila said...

wah ! rajinyee ! untunglahh dapat adek macam amir nii :D

I am Me said...

@hananhadila: haha,, yup! tp kdg2 tu nakal jgk.. biase la kn, budak2.. :D

Ain Dzaya said...

alahai...besar nanti noleh jadi ank yang baik nie..hehew

chot ok..! said...

alalala,comelnnyaa..jadi adik soleh lps ni yer..


entry baru dari chot,jemput singgah kalau sudi.
http://chot91.blogspot.com/2012/11/custom-albumhadiah-istimewa-dari-my-mom.html

I am Me said...

@ain: hope so! :D

I am Me said...

Ameen! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com