Thursday, 13 December 2012

Word Verification!

Assalamualaikum W.B.T..

ok. entry ini adalah straight to the point. but no offense okayy? sekadar pendapat sahaja. harap maaf jika ada yg tersinggung.

hmm, kenapa org suka letak word verification?? sy tanya sebab sy xtahu. personally, bagi sy, letak word verification ni cuma akan menyusahkan org utk komen kat blog kita. apatah lagi time line slow macam siput, tunggu word verification tu loading lambat gila, last2 org terus x jadi komen. nak macam tu ke? kadang2 words tu susah gila nak nampak sampai sy yg x rabun ni pun kena refresh banyak kali, huhuu.. apa2 pun, benda tu adalah hak masing2, mungkin mereka yg letak tu ada sebab yg kukuh nak letak or saja letak. whatever it is, up to u. just a piece of advice from me; do remove the word verification so that it'll be easier for others to comment on our blog.

begini rupa 'word verification' kalau ada yg xtahu.
p/s: heyy, no hard feelings keyh? :)

4 orang bagi pendapat:

chot ok..! said...

sya tak suka komn yg ada word verification tu..sakit hati..hahaha

link Chot,Jom singgah :
http://chot91.blogspot.com/2012/12/entry-bertarikh-12122012.html

Niena Sofea said...

Niena pun tak suka .. Malah anti kot .. Disebabkan niat yang murni dan ikhlas nak blogwalking serta meninggalkan jejak .. Niena ikutkan je la WV ni .. =='

Atyra Pink said...

saya kalau nk komen blog org,then ada word nih,terus saya cancel tak jd nk komen. menyusahkan -,-

Cik Amal said...

tahu takpe, agak menyusahkan sikit..lagi2 time blogwalk kalau join segmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com