Sunday, 9 December 2012

Adik Amir peminat Boboi Boy!

Assalamualaikum W.B.T..

cerita ini berkisarkan tentang adik bongsu sy yg bernama Amirul Hakimi dan berumur 7 tahun. dia merupakan seorang peminat tegar boboi boy. beg, baju, gelas, topi, etc. semuanya nak jenama boboi boy. alahai, bankrupt mak abah melayan kerenah adik seorang ni. haha.. dari spiderman, ke ben 10, ke ultraman, ke goku, ke upin ipin, n blablabala (semuanya dia minat). n now giliran boboi boy. sampaikan dy nak call, hntar surat kat boboi boy la. macam2. haha. sampai bgaduh sebab dy bertegas cakap boboi boy tu wujud padahal cuma kartun sahaja. hahaha. dan begitulah adik amir sy. apa2 pun, sy tetap sygkan dy. ^_^

gelagat adik amir bersama topi boboi boy berkuasa halilintar?
p/s: ok. sejujurnya sy x tahu nak buat entry apa. haah.

4 orang bagi pendapat:

Yura said...

comel la adik awak. Kite datang sini nak jemput awak join segmen saye. Hope sangat blog awak dapat join. Kat sini : http://nakahime.blogspot.com/2012/12/segmen-cari-follower-by-nakahime.html

Ain Dzaya said...

hai adik boboboy..muehehe

hananhadila said...

haha , cuteenyee amir .. biase lahh budak budak kan :D

Mimie said...

memg minat habis la nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by BloggerCandy.com